Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 22 m² bez realitkyMagistrů, Prague - Michle

Magistrů, Prague - MichleEquipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 2,488


Byt v OV, 1+kk, 22m2, 2. patro bez výtahu; výborná dostupnost do centra (10 minut tramvají na I.P. Pavlova, 5 minut autobusem na Pražského povstání). Byt je ve výborném stavu, po rekonstrukci a s novou kuchyňskou linkou. Spací patro, koupelna se sprchovým koutem; vestavěná šatní skřín, knihovna, dobře řešený prostor - nabízím plně vybavený. Mimořádně nízké provozní náklady - do poplatků je započítán i internet! Poklidné okolí s několika blízkými parky a místy pro sport.

REALITNÍ MAKLÉŘI, NEVOLEJTE.

A flat in an individual ownership, 22 m2, 3rd floor (ground+2) without an elevator; very close to a downtown (10 minutes by tram to I. P. Pavlova, or 5 minutes by bus to a Pražského povstání). The flat is in a perfect condition, after a complete reconstruction; there is a new kitchen unit there. With a loft bed, bathroom with a shower bath, built-in wardrobe, bookcases, well-designed space - I offer it for rent furnished. Extremely low operating expenses - there is also the internet included in the price. Peaceful neighbourhood with several parks.

Property Characteristics

Listing ID151141
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space22
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.