Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 32 m² bez realitkyV Lázních, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský Region

V Lázních, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Nabízím k pronájmu částečně zařízený světlý byt 1+kk/B, 32 m2, nacházející se ve 4. patře čtyřpatrové cihlové novostavby z roku 2002 v Jesenici u Prahy, v ulici V Lázních č.688. Součástí bytu je kuchyňská linka, lednice, pračka, stůl se židlemi. Dále je zde vestavěné patro s dvoulůžkem, rozkládací sedačka, skříně v hlavní místnosti i na chodbičce a veškeré osvětlení. K bytu náleží balkón a prostorný sklep (cca 4 m2). V Jesenici je veškerá vybavenost jako obchody, restaurace, zdravotnické středisko, školka, škola, dětské hřiště a další. Je zde výborné autobusové spojení na metro Budějovická a Opatov prostřednictvím PID cca 18 minut. Autem cca 5 minut na nový pražský okruh. Byt volný od 1.9.2011.

For rent cosy one bedroom appartment 32 sqm with balcony situated in 4th floor of brick house from 2002 in Jesenice close to Prague, Praha-západ, adrese V lázních 688. Flat is partially furnished - furniture, bed, refrigerator, washing machine. For use spacious cellar - 4 sqm. Jesenice is apr. 4 km from Prague and with buses apr. 18 minutes to metro station Budějovická. Flat is free from 1.9.2011.

Property Characteristics

Listing ID151028
LayoutStudio
Floor4
Building typeBrick
Floor space32
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.