Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² without real estateV předpolí, Prague - Strašnice

V předpolí, Prague - StrašnicePartially equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 750


Dispozice bytu je 2+1 70 m2. Orientace bytu je východ - západ. Uspořádání bytu - vstupní hala,

2 samostatné neprůchozí obývací pokoje, koupelna s akrylátovou vanou šíře 70cm.Samostatné WC a komora. Samostatná neprůchozí kuchyň je osazena novou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči / pračka,myčka,sklokeramická varná deska, elektrická horkovzdušná trouba, digestoř/. Okno kuchyně vede do tichého zeleného vnitrobloku. Podlahy - plovoucí laminátové podlahy ve vstupní hale, pokojích a kuchyni. Koupelna, WC a komora obklady a dlažba. Celý byt je vytapetován - Pestrukta. Byt je zajištěn alarmem - možnost napojit na pult PCO. V domě je rozvod kabelové televize,internetu a telefonu od UPC. Vytápění bytu a ohřev TUV je vlastní - závěsný kombinovaný plynový kotel. Parkování v ulici a přilehlém okolí. Možnost využít hlídaného parkingu před zimním stadionem Slavie cca 5 min.pěšky. MHD včetně Metra trasa A - stanice Strašnická v docházkové vzdálenosti. Byt je vhodný i jako kancelář, či kombinované bydlení s pracovnou. V docházkové vzdálenosti je pestrá občanská vybavenost - supermarket Albert,OC Eden - Tesco, sportovní areál Slávie, tenisový areál TJ Rapid,Vinohradská nemocnice. V přilehlém okolí je dostatek parkové zeleně, přímé napojení na pražské cyklostezky. Nájemní smlouva minimálně na dobu 1 roku. Nájemné 13.000,-Kč/ měsíc + poplatky za služby spojené s provozem bytu v domě 750,-Kč/os./m.

v bytě bydlící. Odběr plynu a elektrické energie řeší nájemce uzavřením samostatnými smlouvami s jednotlivými dodavateli energií PRE + PP. Požadovaná kauce je 1 měsíční nájem.

Byt je k dispozici od 1.9.2013

PROHLÍDKY JSOU MOŽNÉ PO DOHODĚ OD 10.SRPNA 2013

Property Characteristics

Listing ID150800
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.