Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 30 m² bez realitkyŽitavského, Prague - Zbraslav

Žitavského, Prague - Zbraslav
Monthly rentCZK 7,000


Útulná garsoniéra po částečné rekonstrukci. Byt se skládá z chodby a hlavního pokoje. V chodbě se nalézá kuchyňka a malá spíž případně šatník. WC samostatné.V hlavní místnosti koberec, bíle vymalováno. Okna nová dřevěná se širokým parapetem. Oddělený sprchový kout. Parkování možno před domem. 2 min. chůzí na Zbraslavské náměstí. Autobusový spoj na Smíchovské nádraží 12min. Vhodné pro studenta/tku. Podmínka nekuřák. Možno po dohodě vybavit. Fotografie jsou z probíhajícího malování. Vše bude hotové koncem tohoto týdne.

Cosy one-room flat on third floor in really good condition. One main room with shower. Small kitchen in hall. Toilet separate. Parking infront of house. 2 minutes to bus-stop by walk. Prague centre 15 minutes by bus. Only for non-smoker. Sorry for pictures but painting is in progress now. All will be finish this week.

Property Characteristics

Listing ID150702
LayoutSmall studio
Floor3
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.