Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 54 m² bez realitkySadovského, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Sadovského, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 2,189,000

+ Poplatky za službyCZK 4,619


Nabídka přímo od majitele nemovitosti – neplatíte provizi RK.

Nabízíme k prodeji velice pěkný cihlový byt o velikosti 2+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 54 m2. Byt se nachází ve 2.p/4.p v domě bez výtahu.

Dům je po kompletní revitalizaci (plastová okna, sítě proti hmyzu, zateplení, fasáda, elektřina ve společných prostorách, vstupní dveře). Vlastní kotelna v domě, ve vnitrobloku možnost sušení prádla apod.

Byt je v udržovaném standardu, orientovaný na Jih. Vlastní měřáky na veškeré energie včetně topení. V kuchyni (7,48m2) je nový průtokový ohřívač,spíž ( 0,45), starší KL (v ceně je nová KL včetně pracovní desky a nerezového dřezu, nutná montáž). Úložné prostory v předsíni (5,74m2). Zděné jádro, obklady původní. Novější dlažba v koupelně ( 2,36m2) a na wc (0,8m2), které je samostatné. Keramická wc mísa je nová, v koupelně je vana. Samostatné vstupy do pokojů (17,05m2 a 18,06m2) kde jsou zachovalé parkety (do budoucna nutná renovace).

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 1,96m2, společná kočárkárna s možností úschovy kol, prádelna, sušárna a dílna. V bytě je zavedena pevná telefonní linka a internet do UPC (možno i jiný poskytovatel).

Zálohy na služby: 3.119,-Kč (z toho FO 1.019,-Kč) + el. a plyn (1.500,-Kč pro 2 osoby – přeplatky)

Dům se nachází ve velmi klidné a lukrativní lokalitě v blízkosti Slovanského náměstí s veškerou občanskou vybaveností. Parkování před domem.

Neplatíte provizi, pouze právní servis.

Property Characteristics

Listing ID149868
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space54
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.