Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 132 m² bez realitkyZa divadlem, Brno - Město Brno, Jihomoravský Region

Za divadlem, Brno - Město Brno, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 25,000


Virtuální prohlídka prostoru:

http://www.czech360.com/brno/beauty-salon-butterfly/

Prostory v budově Za Divadlem 2, v centru Brna přímo naproti Zemanově kavárně, byly v roce 2006 nákladně renovovány. Byla použita řada designových prvků, zabudovány slaboproudé rozvody do stěn, topení umístěno do podlahy, podlaha nahrazena litou, vše provedeno z ušlechtilých materiálů. Prostory byly kolaudovány pro účely kosmetického studia.

Prostory mají vlastní přípojku elektrické energie a plynu, mají zabudovanou vzduchotechniku a jsou ozvučeny. V prostorách je rovněž instalováno bezpečnostní zařízení.

Jsou využitelné jak pro již popsané činnosti, tak i například pro drobné lékařské zákroky.

Celková plocha prostor je 132 m2. Předpokládaná výše měsíčního nájemného (bez zařízení) k jednání činí 25.000,- Kč. Roční náklady na energie činí přibližně 60.000,- Kč. Připojení elektrického proudu a plynu bude zajištěno nájemcem, vodné a stočné účtuje pronajímatel.

Podmínkou uzavření nájemní smlouvy je převzetí vybavení provozovny. To lze řešit jednak jeho odkoupením za cenu cca 600.000,- Kč nebo jeho pronájmem za částku cca 10.000,- Kč měsíčně. (Ke všem uvedeným částkám je nutné připočítat daň z přidané hodnoty.)

Prostory lze dále rozšiřovat: Jednak do podzemního podlaží, kde lze vybudovat například prostory pro wellness, jednak směrem do dvorního traktu budovy.

Property Characteristics

Listing ID149821
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space132
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.