Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 116 m² without real estateFialova, Šumperk - Šumperk, Olomoucký Region

Fialova, Šumperk - Šumperk, Olomoucký RegionPartially equipped
PriceCZK 2,050,000


Nabízím nadstadardní světlý byt 3+1 v rodinném domě s dvěma bytovými jednotkami a zahradou. Byt je částečně zařízený o rozloze 116m2, v Šumperku, má prostornou ložnici, dále dětský pokoj, obývací pokoj, z jídelny příjemný výhled do zahrady, velká kuchyň se spotřebiči a dále prostornou komoru, předsín.

Koupelna s vanou, toaleta. Parkování před domem nebo na zahradě domu. Byt je v 1 podlaží, podsklepený cihlový dům, k bytu náleží půda s komorou.

Je zde naprosté soukromí a ticho. Dostupnost do centra města (5min), veškerá dopravní dostupnost do (2min), škola, zdravotní péče, obchod v těsné blízskosti.

Byt vhodný i ke komerčním účelům. K prodeji ihned.

We offer standard above bright apartment 3 +1 in a family house with two apartments and a garden. The apartment is partially furnished with an area of ??116 square meters, in Šumperk, has a spacious bedroom, as well as children's room,

living room, dining room in a pleasant garden view, large kitchen with appliances and a spacious chamber, atrium. Bathroom with bath, toilet. Parking in front of the house or into garden house. The apartment is in a floor, basement brick house, the apartment belongs to the soil chamber.

There is complete privacy and silence. Accessibility to the city center (5min), all transportation to (2min), school, health care, trade in close proximity.

The apartment suitable for commercial purposes. For sale immediately.

Property Characteristics

Listing ID149766
Layout3+1
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha116
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.