Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 60 m² bez realitkyJablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký Region

Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,100,000


Příjemné bydlení Vám nabízím ve slunném bytě 3- podlažního cihlového domu,kde se nacházejí pouze čtyři bytové jednotky. Byt má samostatný vchod a je možné užívat i společnou část zahrady která k objektu náleží.

Byt 2+1 o celkové ploše 52,60m2 v 2.NP .K bytu možnost parkování v zahradě.K bytu náleží společné části budovy a pozemek . Jednotka byla nedávno zrekonstruována.V celém bytě jsou plastová okna.Obytné prostory jsou situovány na jižní stranu.Koupelna : sprchový kout a WC,obklad, dlažba, sanita. Atraktivitu nabízeného bytu zvyšuje klidná lokalita, která se vyznačuje dobrou dostupností do centra (5min), ale na druhé straně blízkostí rekreačních aktivit (cyklostezky 10min., přehrada 10min.,městský bazén10min,dětské hřiště naproti domu atd.). Nastěhování je možné ihned.Bydlet dobře je tak snadné!+420775568661

Property Characteristics

Listing ID149622
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space60
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.