Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+kk • 144 m² without real estateSNÍŽENÍ CENY! Zálesí, Úvaly u Prahy, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský Region

SNÍŽENÍ CENY! Zálesí, Úvaly u Prahy, Úvaly - Úvaly u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 3,950,000


Rozestavěný RD, 1057m2 pozemek.

Úvaly mají necelých pět tisíc obyvatel, fungující infrastrukturu a služby, dojezdnost - 10 minut autem - Černý most, 20 minut vlakem - pražské centrum - vlak jede každou půlhodinu, jezdí tu i PID (autobusová zastávka v dosahu - cca tři minuty pěšky).

Pozemek je na dohled Klánovického lesa v blízkosti chráněné rezervace, je na něm fungující ovocná zahrada (jabloně, hrušně, třešně, slivky, ořech, rybíz, ostružiny atd.), nachází se v původní zástavbě - pouze jeden soused má novostavbu. Na zahradě už je pouze jeden přístavek, který je určen k demolici.

Máme platné stavební povolení na 4 + kk o podlahové ploše 120m2. Novostavba garáže (správcovského domku) má 24 m2 (+ příprava na spací patro). Hlavní budova je ve stádiu hrubé stavby – hotovy jsou nové krovy, nová střecha, nadezdívky, věnce, přípravy na stropy atd.

Vjezd na pozemek je ze silnice. Veškeré Inženýrské sítě jsou na pozemku: elektrický proud, plyn, vodovod, telefon. Na pozemku je i kopaná studna s užitkovou vodou. Zatím chybí kanalizace (Úvaly ji pro tuto oblast mají ve stádiu projektové dokumentace a realizována má být do konce 2010), septik máme vyrobený, zanedlouho bude usazen. Více info na telefonním čísle 604578635. RK, opravdu vás prosíme, nevolejte!!!

 

Property Characteristics

Listing ID14924
Layout4+kk
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha144
Floor2
Building typeOther

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.