Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 80 m² without real estatePod Harfou, Prague - Vysočany

Pod Harfou, Prague - Vysočany
PriceCZK 3,490,000


Nabízíme k prodeji nový atypický byt 3+kk/2L/G o celkové ploše 80m2 (vnitřní plocha 69m2 a dvě lodžie 11m2) ve 3.np bytového komplexu Nová Harfa II. Byt se nachází v ulici Pod Harfou v Praze 9 a je orientován na Z,J,S. Je nový (kolaudace 2008), nezařízený, nikdo zde ještě trvale nebydlel. Po celém bytě je kvalitní dřevěná podlaha jatoba; v komoře, koupelně s vanou a samostatné toaletě je dlažba. K bytové jednotce náleží garážové stání. V domě jsou výtahy, vstup do domu a do garáží je zajišťován přes čipy. Komplex je hlídán ostrahou. K dispozici rychlý internet, telefon a kabelová televize.

V bytovém komplexu jsou dětské hřiště, sportovním hřiště a školka. Blízko je tramvaj číslo 3 a 8, která Vás dostane na Václavské náměstí do 17 minut. Lokalita je blízko metra Vysočanská nebo 5 zastávek tramvají na Palmovku, kousek je vlakové nádraží Libeň. Pod domem je supermarket Albert, restaurace a další obchody a služby. Velmi blízko jsou také nákupní střediska Galerie Harfa a Fenix, poliklinika a O2 aréna. Kousek od domu několikakilometrová cyklo-/bruslo-stezka Rokytka.

Property Characteristics

Listing ID148976
Layout3+kk
Floor3
Building typeBrick
Floor space80
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.