Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 33 m² bez realitkyOravská, Prague - Strašnice

Oravská, Prague - StrašniceEquipped
Monthly rentCZK 8,800

+ Poplatky za službyCZK 500


Nabízíme k pronájmu 1+1 s kompletní výbavou (kuchyně, WC, koupelna, lednička, pračka, velká šatní skřín v chodbě...) Situována v zástavbě starých Strašnic (zeleň). Doprava v dochozí vzdálenosti na metro Strašnická nebo Skalka. Dostatek parkovacích míst, park Jiráskova alej přes ulici, cyklostezka, možnost nákupu v obchodech Billa a Tesco rovněž v dochozí vzdálenosti. Minimální doba pronájmu 1 rok. Nájemné 8800,- Kč. Poplatky domu 500,- Kč. Zúčtovatelné zálohy za teplo, vodu, plyn a elektřinu 1800,- Kč. Připojení k internetu zdarma. Žádné další poplatky. V případě zájmu možnost pronajmutí sklepní kóje za 400,- Kč měsíčně. Kauce při podepsání nájemní smlouvy 8000,- Kč.

We offer one room apatment with bathroom and kitchen for rent. The area is 33 m2 and it ready to move in (kitchen, fridge, washing-machine, big wardrobe in the hall etc.) Nice location with a lot of green. Near the centre - walking distance to underground station Strasnicka or Skalka. Easy to do shopping - Tesco and Billa ind the walking distance as well. Minimum lenght of the contract is 1 year. Price CZK 8800,-/month + CZK 500,-/month house charges + CZK 1800,-/month billable advance payments for energy, central heating, hot/cold water and gas. No other chargers. Internet connection for free.

Property Characteristics

Listing ID147804
Layout1 bedroom
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space33
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.