Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 40 m² bez realitkyJečná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský Region

Ječná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,650,000


Prodáme byt 1+1 v osobním vlastnictví po částečné rekonstrukci o rozloze cca 40m2 s balkónem 2m2 (pěkný výhled viz foto) a sklepem 4m2. Prosvětlený byt orientovaný na jihozápad se nachází v poklidné ulici na pomezí Řečkovic a Medlánek ve 4. patře čtyřpodlažního cihlového domu bez výtahu.

Vynikající dostupnost MHD (autobus 3 min, tramvaj 5min), nedaleko brněnského technologického parku (IBM, FEI, VUT), bezproblémové parkování před i za domem. Nová plastová okna a balkónové dveře, zásuvkové elektrické vedení v mědi, nové datové rozvody včetně připojení UPC a telefonní přípojky schované ve zdi, společná TV anténa s 24 programy, nová plastová vodoinstalace. Podlahy tvoří dlažba a v obytném pokoji parkety, vybavení bytu je na míru.

Vytápění je ústředním topením, ohřev vody zánovním plynovým průtokovým ohřívačem (karmou), kuchyně je nově uzpůsobena pro instalaci myčky nádobí. Po rekonstrukci v bytě vznikla účelná šatna a pracovní kout, kuchyně je od obytného prostoru oddělena širokými paralelními zásuvnými dveřmi na míru z bukového masivu a skla. Při zasunutí dveří vznikne poměrně veliký otevřený prostor. Díky šatně, vestavěné skříni a úložným prostorám v kuchyni a na toaletě již není nutné mít žádnou další skříň. Dům disponuje 3 společnými prostorami (kočárkárnou, prádelnou a sušárnou).

Veškeré měsíční náklady pro 2 osoby průměrně 3.000,- Kč z toho je cca 1.100,- Kč pevná složka (fond oprav, pojištění, správa domu, ...), zbytek závisí na individuální spotřebě. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. V blízkém okolí je možnost odreagování v přírodě, nachází se zde Medlánecké kopce, Velká Baba s přírodním parkem Baba, či spousta parků a dětských hřišť. Uvedená prodejní cena je k jednání.

Další fotografie a informace na http://www.web24.cz/prodej-bytu-brno-reckovice/

Property Characteristics

Listing ID147700
Layout1 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space40
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.