Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 320 m² bez realitkyBohnická, Prague - Bohnice

Bohnická, Prague - BohnicePartially equipped
Monthly rentCZK 99

+ Poplatky za službyCZK 5,000


Pronajmu nebytové prostory vhodné k výrobě, uskladnění příp. k projektantské činnosti. Možnost využití dalších nebytových prostor včetně zahrady a sklepu (možno vinotéka, malá vinárna apod.) Zavedena tel. linka, internet, alarm. K přilehlému objektu patří několik parkovacích míst, možnost otočky velkého návěsu, příp. parkování zásobování vč. návěsu.K tomuto nebytovému prostoru možnost i pronájem bytu 3+1,80m za 12 000.- Uvedená cena nebytového prostoru je za m2.

Rent non-residential premises suitable for the manufacture, storage or for engeneering activities. The possibility of using other non-residential premises, including gardens and cellar (possible wine cellar, small wine bar, etc.) introduced a phone line, Internet, alarm. The adjacent building is a few parking spaces, turns to a large trailer or possibility parking with trailer. Price is for sq. meter.

Property Characteristics

Listing ID147666
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space320
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.