Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 4+kk • 120 m² bez realitkyOvčí hájek, Prague - Stodůlky

Ovčí hájek, Prague - StodůlkyEquipped
PriceCZK 4,650,000


Nabízím byt 4+kk, 120 m2, 2x koupelna, 2x WC, lodžie. Byt je po kompletní rekonstrukci, bezbarierový, atypický, architektonicky řešený. Nachází se v panelovém domě z roku 93 (nejnovější druh panelu) - 5. patro (2 výtahy). Lokalita - Metro Nové Butovice 3 minuty chůzí, výhled na Prokopské údolí, poblíž zdravotní centrum Lípa, nákupní centrum Galerie, sportovní centrum a další veškerá občanská vybavenost. Cena platí při rychlém jednání!!! RK nevolat!

I offer flat 4+kk, 120 m2, 2x bathroom, 2x WC, balcony. Flat is reconstructed, barrier-free, atypic, design created by architect. This flat is on the 5th floor in panel house (builded in 1993 - so it is a new type of panel houses). Location - Metro (Underground) Nové Butovice 3 minutes by a walk, view - Prokopské valley, near by is a medical centre Lípa, shopping mall Galerie, sport center and other public facilities. Discount - this price is available just now!!! RK nevolat!

Property Characteristics

Listing ID146980
Layout4+kk
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space120
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.