Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² bez realitkyNa výšinách, Prague - Bubeneč

Na výšinách, Prague - BubenečEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Půdní byt v ulici Na Výšinách - novostavba 1+ kk na Letné k dlouhodobému pronájmu, 35m, pokoj 25m, koupelna + WC, chodba, vestavná skříň, šatna. Byt je vybavený - kuchyňský kout, stůl, židle, pohovka, konferenční stůl, dvoulůžko, TV s UPC, internet. Byt je 6.patře, v domě je výtah. Výhled z okna na JV - na Letenskou pláň a Pražský Hrad. V okolí parky Letná a Stromovka. Dobrá občanská vybavenost. MHD - zast. tram Sparta, metro Hradčanská. Nájem 12 000 Kč/měsíčně (vč. poplatků, správy domu a internetu). k dispozici od února.

Apartment in the street Na Výšinách - new 1+kk for a long-term rent, 35m, bedroom 25m, bathroom and toilet, hallway, recessed cupboard, cloakroom. The apartment is equipped - a kitchenette, table, chairs, sofa, coffee table, double bed, TV with UPC Internet. 6th floor apartment, the house has an elevator. The view from the windows on SE - at Letná plain and Prague Castle. In the vicinity of parks Stromovka and Letna. Good public transport - Sparta tram stop, metro Hradčanská. Rent 12 000 CZK / month (including energy and taxes and internet). Available from February 2013.

Property Characteristics

Listing ID146962
LayoutStudio
Floor6
Building typeBrick
Floor space35
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.