Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale Studio • 30 m² bez realitkyKonviktská, Prague - Staré Město

Konviktská, Prague - Staré MěstoEquipped
PriceCZK 3,990,000


Luxusní 1+kk s designově řešeným prostorem a nadstandardním vybavení disponuje italský nábytkem na míru. Situován v posledním patře kompletně zrekonstruovaného domu s výtahem v historickém centru Prahy, nedaleko Betlémského náměstí a Národního divadla. Byt nabízí vstupní prostor, hlavní místnost s plně vybavenou kuchyní a koupelnu se sprchových koutem a samostatným WC. Součástí bytu jsou praktické úložné prostory a oddělená technická místnost. Orientace bytu umožňuje výhled na věže Starého Města. Možnost pronájmu parkovacího stání v garážích Národního divadla. Volný ihned.

Luxury one bedroom apartment with design-designed space and above-standard equipment has an Italian-made furniture. Situated on the top floor of completely reconstructed building with lift in the historic center of Prague, near Betlemske Square and National Theatre. The apartment offers entrance hall, main room with fully equipped kitchen and bathroom with shower cubicle and separate toilet. The apartment is a practical storage spaces and a separate utility room. Orientation apartment tower provides views of the Old Town. Possibility of renting parking spaces in the garage of the National Theatre. Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID146763
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.