Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 46 m² without real estateU školičky, Prague - Libeň

U školičky, Prague - LibeňEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 2,500


Dobrý den,

nabízím k pronájmu byt o velikosti 2+1, 46m2, ulice U školičky, Praha 9 - Libeň. Byt se nachází ve 3. patře cihlového pavlačového domu s výtahem, dům prošel celkovou rekonstrukcí, včetně zateplení, výměny oken, nových chodeb. Byt je v dobrém stavu a kompleně zařízen (sedací souprava, obývací stěna, dvoupostel, skříně, lednice, sporák, pračka,...). Dům je přímo u pěkného parku Podvinný mlýn s výbornou dostupností na metro stanice Českomoravská (5 minut chůze) a na tramvaj (3 minuty chůze). Obývací pokoj je průchozí z ložnice, proto není vhodný pro více než dvě osoby. Hledáme nejlépe pár, nekuřáky, bezproblémové lidi. Bydlení je pěkné v pěkném prostředí a výborně dopravně dostupné. K dispozici ihned se smlouvou na 1 rok s možností případného prodloužení. Měsíční nájemné požadujeme 9000,- plus zálohu na energie ve výši 2500,-. Kauce ve výši jednoho nájemného (Kauce je vratná v případě, že byt bude po ukončení nájmu předán v původním stavu).

Hello,

I offer for rent a flat 2 +1, 46 square meters, street U Školičky, Prague 9 - Libeň. The apartment is located on the 3rd floor of the gallery building with an elevator, the house was completely renovated, including thermal insulation, replacement windows, new corridors. The apartment is in good condition and contained furniture(sofa, living wall, double bed, wardrobe, fridge, cooker, washing machine,...). The house is right next to a nice park Podvinný Mlýn with excellent access to the metro station Českomoravská (5 minutes walk) and tram (3 minutes walk). To bedroom is possible to get just only through the living room, so not suitable for more than two people. We are looking for a couple, non-smokers, easygoing people. Housing is nice with an excellent transport available. Available immediately with a contract for 1 year with possible extension. Monthly rentals require 9000 CZK plus a deposit for the amount of energy 2500 CZK. Deposit of one rent (deposit is refundable if the apartment after the lease will be submitted in original condition).

Property Characteristics

Listing ID146103
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha46
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.