Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 71 m² bez realitkyPříběnická, Prague - Žižkov

Příběnická, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízíme k pronájmu byt po rekonstrukci o rozloze 71 m2 3+kk v ulici Příběnická 10, Praha3, v domě s novou fasádou s balkónem a krásným výhledem na Pražský hrad. Bez provize přímo u majitele.

Byt se nachází v centru Prahy (4min. Hlavní nádraží). Byt je plně vybaven spotřebiči (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlná trouba, lednice s mrazákem). Dále zde bude k užívání, velká pohovka s úložným prostorem rozkládací válendou, vestavěná skříň, velká kuchyň s barovým půltem a příslušenstvím, jídelní stůl+židle. Luxusní koupelna s rohovou vanou a v pokoji do dvora je zvýšené patro na spaní. Je zde i zastřešený balkónek se špajzem. Ve všech, místnostech jsou původní dřevěné parkety a stropy vyzdobené štuky a ve dvou místnostech do ulice jsou nová zvukotěsná dřevěná okna. Vytápění je lokální plynové, boiler na ohřev vody, digitální televize+internet přes O2. Přímo před barákem začíná cyklostezka na Vítkov.Poplatky jsou stanoveny na 3090kč.

K prvnímu nájmu je třeba složit vratnou kauci ve výši 1O 000kč.

Property Characteristics

Listing ID145979
Layout3+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space71
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.