Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property for sale • 61 m² bez realitkyMahenova, Prague - Košíře

Mahenova, Prague - KošířeEquipped
PriceCZK 2,999,999


Obchod či salon v nově zrekonstruovaném domě na Praze 5 - 2 stanice tramvají od metra Anděl. Prostor zkolaudován na kadeřnictví a kosmetický salon. Dispozice je 1xmístnost (kadeřnictví) se 3 výlohami a recepcí, 1xmístnost na kosmetiku, 1x místnost na masáže, kuchyňský kout se zázemím, toaleta, sprchový kout. V celém prostoru rozvody vody s umyvadly, nová elektrika, vzduchotechnika. K prostoru náleží nově zrekonstruovaný sklep 4m2. Elektrické rolety, plastové výlohy. Prostor je dlouhodobě pronajat na kadeřnictví. Dobrá investice. RK nevolat.

Bližší informace na tel.774612190.

I sell a shop (showroom) or for hairdressing salon close the center (near Anděl). Showroom has 3 windows to the street as a hairdressing salon, 1 room for beauty care, 1 room for massage, a warehouse, bathroom, WC. There are new electricity, water and aircondition system. Ith has also new basement (4m2). Electric blinds. It is long term renting (there is an existing hairdressing salon.). Good investment.

More information please call 774612190 - owner.

Property Characteristics

Listing ID145735
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space61
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.