Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 121 m² bez realitkyJungmannova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský Region

Jungmannova, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,490,000


Nabízím k prodeji slunný atypický podkrovní byt ve vyhledávané lokalitě Kuřim, v cihlovém domě. Byt se nachází v klidné části Kuřimi, obklopený zelení.V blízkosti domu se nachází nové Welness centrum, školka, škola, obchody, pošta, banka, restaurace, fotbalové hřiště, tenisová hala, les,autobus, vlak, vše do 10mitut chůze.

Bezproblémové parkování přímo před domem.

Výborné spojení do Brna, IDS.

Dispozice prostorného bytu nabízí zajímavé řešení, dnes řešeno jako 3+kk, možno rozdělit jako 4+kk. Možnost financování úvěrem.

Dispozice: Velikost: 3+kk celková výměra bytu: 120,65 m2 vč. sklepu; výměra obývacího pokoje s kuchyňským koutem: 47,4 m2; pokoje: 42,45 m2, pokoj 13,5 m2,koupelna s WC 9,4m2, sklep 7,9m2.

Vybavení: Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická trouba, digestoř, dřez, baterie),myčka AEG. Zařízení koupelny (rohová vana, umyvadlo) a WC, samostatný plynový kotel, samostatná měřidla, dřevěná střešní okna zn. Velux, žaluzie, osvětlení v celém bytě, Kabel TV + internet,vlastní stoupačky, sklep. Zařízeni pokoje, vestavné skříně, nábytek. Dřevěné dveře s bezpečnostním sklem. Podlahy plovoucí laminátové, keramická dlažba.

Property Characteristics

Listing ID145668
Layout3+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space121
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.