Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2 bedroom • 56 m² without real estateMeleček, Hradec nad Moravicí - Žimrovice, Moravskoslezský Region

Meleček, Hradec nad Moravicí - Žimrovice, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 820,000


Prodám chatu 2+1 se sklepem a prostorným balkonem v os.vl. v chatové oblasti Meleček (Žimrovice u Opavy) ve velmi dobrém stavu. Chata je kompletně zařízená.

V přízemí se nachází kuchyně s novou linkou vč. spotřebičů (indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednička s mrazničkou, rychlovarná konev, nádobí), bojler 80 l a samonosný hydromasážní sprch. kout; dřevěné žaluzie. Za kuchyní velký sklepní prostor s tlakovým čerpadlem a samostatným malým sklípkem na ukládání ovoce a zeleniny (v zimě nepromrzá). V 1.NP malá předsíň se samostatným WC s umyvadlem a tek. vodou; obývák s krbovými kamny, dřevěným nábytkem a dřevěnými žaluziemi; ložnice (nová dřevěná podlaha, dvě válendy s úložným prostorem); prostorný zastřešený a částečně krytý balkon vč. dvou válend. V roce 2009 započata rekonstrukce - nová střecha vč. okapů a svodů, kuchyň vč. dlažby, teplá voda, podlaha v ložnici aj.

K chatě náleží žumpa (obsah 4 kubíky), vrtaná studna (hloubka 19 m, dobrý a silný pramen), bazén 3,6mx0,91m, dřevěná pergola, venkovní krb, ohniště, ruské kuželky, upravený pozemek o vel. cca 470 m2(spousta okrasných dřevin); možnost parkování pro 3 vozidla.

Velmi dobrá dostupnost autobusem, vzdáleno 15 km od Opavy, ideální k sezónnímu bydlení, vhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření, v zimě pro běžky a sáňkování, krásné okolí. Chata je volná, kompletně vybavená - ihned k využití.

V případě zájmu/dotazů volejte 732 236 456.

Property Characteristics

Listing ID145489
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Užitná plocha56
Fully furnishedFully furnished
Building typeOther

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.