Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 33 m² bez realitkyHabrová, Měšice - Měšice u Prahy, Středočeský Region

Habrová, Měšice - Měšice u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Poplatky za službyCZK 1,800


Pronajmu 1+kk s balkonem ve viladomu v obci Měšice u Prahy. Tento slunný byt 1+kk s podlahovou plochou 33m2 se nachází v druhém patře (3.NP) cihlové novostavby. V případě zájmu mohu nabídnout k pronajmutí i sklepní kóji v přízemí a parkovací místo přímo před vchodovými dveřmi do domu. Byt je vybaven luxusní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (plynová varná deska a multifunkční trouba), lednicí a mikrovlnnou troubou, úložné prostory jsou řešeny na chodbě vestavěnými skříněmi, kde je umístěna i pračka. Součástí bytu je moderní koupelna s vanou a toaletou. Podlahu pokoje tvoří plovoucí podlaha, na chodbě a v koupelně dlažba. Pokoji dominuje velké francouzské okno se vstupem na 9m2 velký, částečně krytý, balkon s kouzelným výhledem do okolí. Samozřejmostí je zavedená elektřina, voda, plyn, telefonní přípojka a domovní společná anténa. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny automatickým plynovým kotlem, teplotu pokoje lze regulovat pomocí časově nastavitelného termostatu.

Samotný dům je umístěn v klidné lokalitě s množstvím zeleně a s velmi dobrou dostupností do Prahy - autem jste v Praze za 5 minut, 100 metrů od domu je zastávka autobusu MHD s přímým spojením na stanice metra C – Letňany a Ládví, která má ve špičce intervaly 10 minut, v obci je také vlakové nádraží vzdálené asi 1 km od domu.

Obec má plnou občanskou vybavenost, prodejnu potravin, poštu, pohostinství. V obci je umístěna školka, další školky jsou umístěny v okolních obcích na trase do Prahy. Školní autobus sváží starší děti z nedaleké zastávky do základní školy v Líbeznicích. Poblíž obce lze nalézt golfové hřiště, ve vedlejší obci jsou tenisové kurty, místní stezky jsou vhodné pro cyklistiku nebo pro příjemné procházky po okolí.

Property Characteristics

Listing ID144936
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Floor space33
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.