Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 172 m² bez realitkyObránců Míru, Mladá Vožice - Mladá Vožice, Jihočeský Region

Obránců Míru, Mladá Vožice - Mladá Vožice, Jihočeský Region
PriceCZK 2,250,000


Prodám nově zrekonstruovaný RD 4+1 s garáží, dílnou a půdou vhodnou pro vestavbu v Mladé Vožici (menší město 17km severovýchodně od Tábora).

Dům je postaven v klidné čtvrti rodinných domů a vil nedaleko centra. Jedná se o rodinný cihlový rodinný dům, stojící na rohovém pozemku 640m2. Před 2-4 lety prošel celkovou rekonstrukcí (nová fasáda se zateplením 10cm, nová okna, koupelna, záchod, rozvody vody, kuchyňská linka, přistavěna prostorná veranda).

Přízemí: nově přistavěná veranda (12m2), chodba (8m2), z ní schody do 1.p. a sklepa, koupelna (6m2, vana, umyvadlo), záchod (4m2, umyvadlo, bojler, velký regál), kuchyň (16m2) je vybavená novou kuchyňskou linkou vč. elektrospotřebičů (sporák, lednice s mrazákem, myčka), obývací pokoj (20m2), ložnice (20m2).

1. patro: chodba (7m2), dvě místnosti (16 a 21m2), podkrovní místnost (21+4m2) slouží nyní jako půda, je však možno bez větších nákladů vybudovat i zde pokoj a koupelnu se záchodem (je zde vyvedena voda a odpad). Nad nimi se nachází půda s betonovou podlahou a i ta lze v případě zájmu využít. Dům je částečně podsklepen (20m2), ve sklepě je kotelna a sklad paliva (16m2, okno u chodníku) a v chodbě velký regál.

Dům je vytápěn ústředním topením v kombinaci elektřina, tuhá paliva, el. 230/380V (noční proud 20h/denně), je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Plyn se zaveden až do sklepa (možno využít dotace pro přechod na plynový kotel), v současné době není používán. Přípojka telefonu od O2. Přípojka na internet přes WiFi (8Mbps za 350/měs, LAN rozvedena po domě), pevná telefonní linka přes internet. Satelitní parabola 80cm.

Pozemek zcela rovný, z ulice oplocený dřevěným plotem a za ním vzrostlé túje. Jednu stranu zahrady uzavírá prostorná garáž (24m2) a na ni navazující dílna (20m2) a sklad nářadí (10m2). Zahrádka je travnatá, se záhony, s ovocnými stromy a několika vzrostlými jehličnany. Je tu umístěna malá otevřená chatka, sloužící jako zahradní sezení. Užitková voda je čerpána ze studny na zahradě.

Dům se nachází v klidném místě a je v dobrém stavu. Možno financovat hypotékou.

K nastěhování od 15.11.2009

 

Property Characteristics

Listing ID14489
Layout4+1
OwnershipOther
RizikaPrověřit »
Floor space172
Floor2
Building typeOther

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.