Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 83 m² without real estateBoloňská, Prague - Horní Měcholupy

Boloňská, Prague - Horní MěcholupyPartially equipped
PriceCZK 3,660,000


Prodám velice světlý prostorný byt 3+kk 73m2 + 2x balkon (10m2) a sklep (4m2) v kvalitně provedené cihlové novostavbě z roku 2007 v žádané lokalitě v těsné blízkosti Hostivařského lesoparku. Byt disponuje moderní kuchyní na míru včetně vestavěných spotřebičů (sklokeramická deska, myčka, mikrovlnná i horkovzdušná trouba) krásná koupelna s rohovou vanou, WC zvlášt, na podlahách dlažba, plovoucí podlaha, bezpečnostní dveře Sherlock. Z balkónu výhled na JV a SZ s pohledem do zeleně.

Ložnice je světlá, na podlahách je koberec,je z ní vstup na balkon, který má 5m2, druhá ložnice má také na podlaze koberec a je poměrně prostorná

Byt se nachází V klidné části P-10 Horní Měcholupy, ulice Boloňská, 3.p./5. Nedaleko Hostivařský lesopark s přehradou. Rychlé dopravní spojení na metro Háje a Skalka (pouze 10 minut) nebo vlakem na hlavní nádraží (za 15 minut).

V bytě je internet,kabelová TV. V blízkosti se nachází Hostivařský lesopark s přehradou, golfové hřiště a sportovní areál (tenis, fotbal, squash, volejbal atd.), veškerá občanská vybavenost je v místě (supermarket, MŠ, ZŠ, restaurace – vše do 300m).

K bytu je možné přikoupit garážové stání za cenu 190.000,- Kč (viz foto).

Property Characteristics

Listing ID144713
Layout3+kk
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha83
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.