Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 48 m² bez realitkyLublaňská, Prague - Vinohrady

Lublaňská, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 12,600


Pronajmu od srpna nebo září 2014 zařízený a kompletně vybavený byt v centru Prahy, 2 + 1, v dobrém stavu -5 let od celkové rekonstrukce, Lublaňská 46, Praha 2. Cca 40 m od stanice metra I.P.Pavlova, 1. patro bez výtahu, společná předsíň se sousedním bytem. Celková plocha 48 m 2 bez předsíně. Cena měsíčního nájmu včetně služeb, energií, internetu 12.600 Kč. Lepší dlouhodobě, min. cca na půl roku, ale nevylučuji ani krátkodobý pronájem -min. 1 měsíc. Zájemci pište na prod1@seznam.cz

Vhodné pro mladý pár (jeden pokoj je průchozí) nebo studenty/ky ale i pro jednotlivce. Bydlím v sousedním bytě, je mi 40 let, upřednostním vrstevníky či mladší (i studenty), možní jsou i cizinci. Více informací na os. schůzce. Do poloviny července vám mohou poskytnout reference bývalí nájemci, pak opouštějí ČR.

I want to rent an apartment in the centre of Prague, from August or September 2014, rooms 2 +1, newly renovated, Address: Lublaňská 46, Prague 2, Approximately 30 m from the metro station I.P. Pavlova (line C), 1. floor without elevator, common small hall with a neighboring apartment (my). The total area is 48 m 2 without a hall. Total price of monthly rent, including all the services, energies, internet is 12.600 CZK for two persons, 12.200 for one person. Possible short and long term - (prefer long).Candidates please write to e-mail: prod1@seznam.cz

I´m a single woman 40 years old and prefer the young couples, two girls, or single man/woman, (more information during the visit). Looking forward to your answers.

Property Characteristics

Listing ID144208
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space48
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.