Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 165 m² without real estateOndráčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský Region

Ondráčkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 5,250,000


Prodej RD po kompletní rekonstrukci se dvěmi samostatnými bytovými jednotkami (2 x 3+kk) v krásném prostředí Mariánského údolí. Ideální pro ty, kteří chtějí využívat výhody města a přitom bydlet v přírodě. K domu náleží zahrada (231 m2).

1. byt: 3+kk, přízemí, CP cca 85 m2, obytná kuchyně (40m2), pokoje (15 a 15), předsíň (4), koupelna s vyhřívanou podlahou (8), samostatné WC. K bytu přináleží dvorek.

2. byt: 3+kk, 1. patro, CP cca 80 m2, obytná kuchyně (37m2), pokoje (12 a 14), koupelna a WC (7), šatna, podkrovní prostory. K bytu přináleží terasa (8m2).

Oba byty jsou kompletně vybaveny (kuchyňské linky, podlahy, vestavěné skříně atd.). Byty mají samostatné plynové kotle, měřiče elektřiny, vody a plynu. Společné pro oba byty jsou zádveří (6m2) a zahrada. Každý byt má svůj vlastní přístup na zahradu (schodiště a zábradlí – pozink). Kolaudace 2006, vybavení interiérů z roku 2009. Dům je připojen k internetu a TV (UPC).

Property Characteristics

Listing ID143742
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Floor space165
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.