Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 99 m² without real estateJeseniova, Prague - Žižkov

Jeseniova, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 19,500

+ Service chargesCZK 5,000


Nádherný nový byt 3+kk k pronájmu, Jeseniova, Žižkov, 99m2, dvě terasy, parkování, rezidence.

Nabídka nádherného bytu k pronájmu! Jedná se o dispozičně zajímavý byt 3+kk se skvělou atmosférou v pátém patře novostavby z letošního roku. Byt je prostorný, má téměř 100 čtverečních metrů a sestává se z dvou pokojů (14m2), obývacího pokoje se zařízeným kuchyňským koutem (45m2), dvou koupelen s WC - jedna s vanou, pračkou a druhá se sprhcovým koutem. V kuchyni je lednice s mrazákem, myčka. Dále je zde komora, prostorná předsíň a další výhodou jsou dvě terasy - menší s orientací na jihovýchod a větší se vstupem z kuchyně a obou pokojů je obrácena k jihu. K pronájmu také náleží stání v podzemních garážích a vstup do garáží je přímo z výtahu. Dům je součástí Rezidence Jeseniova, což je rezidenční komplex čtyř bytových domů s uzavřeným areálem s dětským hřištěm. Blízkost rozlehlého parku je jednou z předností komplexu, další výhodou je nádherný výhled. Je zde centrální recepce a bezpečnostní kamerový systém. V okolí nespočet zábavních a nákupních možností. Zkrátka ideální místo pro bydlení!

Kontakt majitel: Roman Sládek - 724 054 070, 723 465 618

Cena pronájmu za měsíc: 22 500 CZK, poplatky 5000 Kč CZK, dostupné od 1.7.2011, prohlídky možné ihned, lze pronajmout i garáž - 2500CZK/měsíc

Property Characteristics

Listing ID143617
Layout3+kk
Floor5
Building typeBrick
Užitná plocha99
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.