Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 80 m² bez realitkyHaštalská, Prague - Staré Město

Haštalská, Prague - Staré MěstoEquipped
Monthly rentCZK 19,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Luxusní byt v historickém centru Prahy v klidné ulici 5 mnt od Staroměstského náměsí a Náměstí republiky. Byt zahrnuje velký slunný obývací pokoj s krbem, velkou ložníce, kuchyni, koupelnu, předsíň a komoru. Byt se nachází v dobře udržovaném domě s výtahem, je zařízen všemi spotřebiči (pračka, myčka, lednička apod) i nábytkem, ale v případě zájmu může být pronajat i nezařízený.

Luxury flat in the historical center of Prague (Old Town), in a quiet street 5 mnts from the Old Town Square and Republiky square (Palladium shopping mall). The flat comprises large sunny living room with fire place, large room, kitchen, bathroom, entrance and storage room and is situated in a well maintained house with elevator. The flat includes all usuall equipment (washing maschine, dishwasher, fridge etc) as well as furniture. The flat can also be rented unfurnished.

Property Characteristics

Listing ID143099
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space80
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.