Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 96 m² without real estateVišňová, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský Region

Višňová, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský Region
PriceCZK 2,200,000


Prostorný byt 3+kk o celkové ploše 80,29 m2 se dvěma lodžiemi po 6,9 m2, které jsou orientované na východ a západ. Byt se nachází v panelovém domě po kompletní rekonstrukci (kolaudace 1/2007) v pátém nadzemním podlaží z celkoých šesti. K bytu patří zděná sklepní kóje o ploše 2,45 m2 a vlastní parkovací stání pod okny domu. V domě je k dispozici kolárna a sušárna.

Vybavení bytu: Kuchyňská linka na míru včerně vestavěných spotřebičů a volně stojící lednice, koupelna se sprchovým koutem i vanou, samostatné WC, komora na pračku, vestavěné skříně v ložnici .....

a v chodbě, plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu a připojení k internetu. Na podlahách koberce a dlažba.

Občanská vybavenost: dvě základní školy, tři mateřské školy, lékař dětský, praktický, stomatolog, gynekolog, oční a veterinář. V místě také široké sportovní a kulturní vyžití, nová sportovní hala, fotbalové hřiště, crossová dráha, tenisové kurty, mateřské centrum, restaurace, pizzerie, divadlo, potraviny Tesco, Plus. Výborné dopravní spojení do Prahy (autobus, vlak).

K nastěhování: 1/3/2009

 

Property Characteristics

Listing ID14271
Layout3+kk
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha96
Floor5
Building typeOther

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.