Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 58 m² without real estateDo roklí, Prague - Přední Kopanina

Do roklí, Prague - Přední KopaninaPartially equipped
PriceCZK 2,900,000


Krásný, nový světlý byt o ploše 58 m2 v klidné lokalitě Prahy 6, Přední Kopanina, vel. 2+kk, cihlová novostavba, s terasou a balkónem (dalších 22m2), garážové stání v ceně. Byt se nachází na okraji obce, v okolí pěkné procházky, jezdecká škola-hřebčín, k metru na Vítězné nám. 15 min autem, 20 min busem (zastávka před objektem. V sousedství Nebušice, Šárecké údolí a přehrada Džbán. Zařízení - Koupelna s vanou. Vytápění ústřední plynové (vlastní plynový kotel). Kolaudace v roce 2009.

Light, spacious, new flat in Prague 6 – Přední Kopanina, 58 m2, 2 rooms with kitchen corner, brick house, built in 2009, with balcony and terrace (further 22 m2), garage included, bathroom with tub, central gas boiler. The Apartment is placed on the surrounding of nice village Přední Kopanina, perfect for walk, cycling, nearby riding school, beach Džbán, Šárka Valley Reserve, Nebušice (private school for foreign students). To the centre 20min by bus, 15 min by car (underground station Dejvická). Bus station in front of the house.

Property Characteristics

Listing ID142582
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha58
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.