Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale Small studio • 101 m² without real estateTyršova, Pohořelice - Pohořelice nad Jihlavou, Jihomoravský Region

Tyršova, Pohořelice - Pohořelice nad Jihlavou, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,350,000


Prodáme přízemní rodinný dům 3+1,250 m2, zast. pl domu je 100 m2 v Pohořelicích - ul. Tyršova, za domem dvorek 81 m2, před domem předzahrádka, možnost užívání zahrádky vedle domu 200 m2. Dům je po zdařilé kompletní rekonstrukci vnitřku včetně omítek, podlah, nová plastová okna, nová el, voda, plyn. Topení plynové. Vysoké stropy. Nová KL do tvaru U, příprava na krbová kamna. Pokoje 21, 21, 16, 16 m2, koupelna s vanou i sprchou, WC zvlášť. Nový kotel i bojler, vše vytaženo i na půdu. Možnost půdní vestavby. Dům je po kompletní rekonstrukci. Možnost půdní vestavby. Dům je v současné době pronajatý za 13.000,-Kč na měsíc + služby. Nutnost převzetí hypotéky, fixace končí v červnu 2013. Měsíční splátka 11.500,-Kč. RK prosím nevolejte!!

Property Characteristics

Listing ID142550
LayoutSmall studio
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha101
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.