Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 523 m² without real estateČernokostelecká, Říčany - Strašín u Říčan, Středočeský Region

Černokostelecká, Říčany - Strašín u Říčan, Středočeský Region
PriceCZK 1,490,000


Nabízím k prodeji krásný stavební pozemek 523 m2 obdelníkového tvaru ve velmi žádané lokalitě Říčany-Strašín. Celý pozemek je s veškerými IS (voda, elektřina, plyn, kanalizace, veřejné osvětlení, příjezdová komunikace).

Strašín je částí města Říčany a od města jej dělí pouze několik set metrů široký pás lesa. Jedná se o velice hezkou a klidnou lokalitu uprostřed přírody. V blízkosti lokality je možnost sportovního vyžití - tenisové kurty, fotbalové hřiště či veřejné koupaliště. Další sportovní i kulturní vyžití je v samotných Říčanech - zimní stadion, kulturní středisko, kino, muzeum apod. Obec je součástí příměstské integrované dopravy s autobusovým spojením jak s městem Říčany, tak i s hlavním městem Prahou.

-------------------------------------------------------------------

KRÁSNÉ A KLIDNÉ PROSTŘEDÍ, ČISTÝ VZDUCH * 20 KM OD CENTRA PRAHY * REZIDENČNÍ BYDLENÍ * OLIVOVA DĚTSKÁ LÉČEBNA * NOVÁ ZŠ * OPEN GATE – VÝBĚROVÉ 8-LETÉ GYMNÁZIUM (BABICE) * 8-LETÉ GYMNÁZIUM (ŘÍČANY) * SPORTOVNÍ VYŽITÍ V OKOLÍ A V ŘÍČANECH * VEŘEJNÉ KOUPALIŠTĚ JUREČEK * NEMOCNICE S POLIKLINIKOU ŘÍČANY * ŽELEZNIČNÍ KORIDOR PRAHA-BENEŠOV-ČB * (20 MIN. DO PRAHY, HL. NÁDRAŽÍ) * MĚSTSKÝ ÚŘAD V ŘÍČANECH * DÁLNICE D1 PRAHA-BRNO

Property Characteristics

Listing ID141980
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Plocha 523
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.