Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 68 m² without real estateToušeňská, Prague - Lhotka

Toušeňská, Prague - LhotkaPartially equipped
PriceCZK 2,150,000


Světlý byt v částečně rekonstruovaném domě s dispozicí 3+1 o celkové ploše 68 m2. Obytná plocha 62 m2, balkon 3m2, sklep 3m2, v domě společná funkční kočárkárna. Poloha na kraji vilkové zástavby, výhled do zahrad, klid, ale i dobrá dostupnost MHD (zastávka u domu, do 30 min. do centra Prahy) a služeb. U domu travnatá plocha se vzrostlými stromy, parkoviště mimo ulici.

Dům prošel několika rekonstrukcemi (střecha, okna, stoupačky, plánované zateplení), byt je po celkové rekonstrukci (jádro, kuchyň, podlahy, stěny, žaluzie, bezpečnostní dveře). Byt je v posledním patře malého domu s 11 byty.

Byt je velmi vhodný pro ty, kteří hledají klid bez dupajících sousedů nad hlavou, prosluněné bydlení, klidnou lokalitu a přitom dobrou dostupnost služeb a dopravy a výhodnou polohu na Praze 4. Více viz http://byt-lhotka.wz.cz

Property Characteristics

Listing ID141867
Layout3+1
Floor3
Building typePrefab concrete
Užitná plocha68
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.