Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 60 m² without real estateJose martiho, Prague - Veleslavín

Jose martiho, Prague - Veleslavín
Monthly rentCZK 13,000


 Byt 3+kk, 60m2 v ulici José Martiho, Praha 6 Veleslavín. Pouze několik minut pěšky od rozlehlého parku Divoká Šárka. S dobrou dostupností na pražské letiště a OC Šestka. Byt je velmi pěkně zrekonstruován a nabízí: vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj propojený s plně zařízenou kuchyní, 2 ložnice (větší s vestavěnými skříněmi), koupelnu s pračkou. Byt je možné kompletně dozařídit dle dohody velmi rychle .Navíc: velký balkón, komora na patře, u domu dětské hřiště a velké parkoviště.

K nastěhování: 4/2/2009

 Conveniently located flat in the neighborhood of British school and kinder garten. Minutes to walk from National Preserve Divoká Šárka, easy access to Prague airport and shopping zone Šestka. The flat has been fully renovated and accommodation comprises: entry hall with built-in wardrobe, spacious living room, F/F kitchen, 2 bedrooms (larger one with built-in wardrobe), bathroom. Special features: big balcony, playground and big car park.

Property Characteristics

Listing ID14182
Layout3+kk
OwnershipOther
Užitná plocha60
Floor1
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.