Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 37 m² bez realitkyRaichlova, Prague - Stodůlky

Raichlova, Prague - StodůlkyEquipped
PriceCZK 2,190,000


Nabízím k prodeji nadstandartní byt 1kk v 2.NP s vlastním parkovacím místem v podzemní garáži. Jedná se o novostavbu v žádané lokalitě Nové Stodůlky v přímé blízkosti CHKO Prokopského a Dalejského údolí. Byt je situován na východ v bloku novostaveb v klidné ulici. V dané lokalitě je veškerá občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost, zastávka autobusu Raichlova se nachází přímo v ulici a zastávky metra Luka a Lužiny jsou vzdáleny 10min chůze. Podlahová plocha je 37m2.

V bytě je předsíň, kde je vestavěný botník a 3m vestavných skříní. Dále koupelna s vanou, elektricky vyhřívanou podlahou, žebřinovým radiátorem a samostatným WC. Prostorný pokoj je vybaven na míru zhotovenou kuchyňskou linkou tvaru L se zvýšenou pracovní plochou pro větší pohodlí při práci. V lince je vestavěn sporák s multifunkční troubou Mora a myčka AEG. V obývací časti je další vestavná skříň o šíři 1m a obývací stěna zhotovena taktéž na zakázku - vše je řešeno s ohledem na maximální úložný prostor. V bytě je vysokorychlostní internet a možnost připojení ke kabelové TV.

Zabezpečení bytu je řešeno vysoce kvalitními bezpečnostními a protipožárními dveřmi značky Next se sedmibodovým jištěním a speciálními futry, dále elektrickým zabezpečovacím systémem s možností napojení na pult centrální ochrany. Byt má díky svému modernímu stavebnímu provedení velmi malé provozní náklady.

Property Characteristics

Listing ID140645
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space37
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.