Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 32 m² bez realitkyBínova, Prague - Střížkov

Bínova, Prague - Střížkov
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 1,290


Pronajmu byt v sedmém patře panelového domu na sídlišti Střížkov, s velkou zasklenou lodžií a vlastním sklepem. V blízkosti je velký supermarket, zastávky tramvají a autobusů a cca 5 minut pěšky je stanice metra C. Nedaleko je Ďáblický háj, vhodný na procházky, v bezprostředním okolí domu je vzrostlý park a dětské hřistě, ale i dost místa na parkování. Celý dům je zateplený, bezbariérový a má na každé chodbě dva velké nákladní výtahy i schodiště. Byt je částečně zrekonstruovaný, nezařízený, jen v kuchyni je plynový vařič, lednice a mrazák. V koupelně je malá vana a místo na pračku. V předsíni je vestavěná skříň a botník. Možnost internetu přes kabelovou televizi.

Nevadí mi cizinci, děti ani domácí zvířata, jen realitky, prosím, nevolejte.

An apartment for rent on the seventh floor of a block of flats in the Strizkov estate, with a large glazed balcony and its own cellar. There is a large supermarket across the street, tram and bus stops in front of the house and subway line C about 5 minutes of walk. Nearby is a forest called "Ďáblický háj", suitable for walking. In the vicinity of the house is a full-grown park and playground, and a plenty of room for parking.

The whole house is insulated, has two large elevators and stairways. The apartment is partially renovated, unfurnished, the kitchen is equipped with a gas cooker, fridge and a freezer. There is a small bathtub and a space for washing machine in the bathroom and built-in wardrobe and shoe rack in the hall. Internet and CaTV available.

I do not mind strangers, children or pets.

Property Characteristics

Listing ID140526
Layout1 bedroom
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space32
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.