Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 50 m² bez realitkyGrafická, Prague - Smíchov

Grafická, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 12,200

+ Poplatky za službyCZK 450


DNE 13.6.2011 SNÍŹENA CENA NÁJMU : VÝHODA = garsoniery nabízíme dvě s různým uspořádáním prostoru, ale stejné podlahové plochy a nájemného.

Ideální bydlení pro dva = do půdního prostoru 3.patrového domu je uspořádána netradičním způsobem garsoniera s jednou místností 47 m2, která je vybavena kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, dále předsíní a samostatným WC. Koupelna (6 m2) je umístěna nad garsonkou v patře s dalším prostorem o 14 m2, který příjemně osvětlují samostatná okna. Patro lze použít jako ložnici, nebo pracovnu k dokonalému využití prostoru.

Z oken je výhled jižním směrem na Bertramku. Celková užitná plocha slunného bytu se tímto uspořádáním zvětšila na 70 m2.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní kondenzační plynový kotel.

Služby (voda, úklid a osvětlení v domě, popelnice) 450,-Kč/osobu měsíčně -nejsou započteny. Spotřebu plynu a elektřiny přihlásí nájemce na svůj účet.

Požadujeme při podpisu smlouvy složit v hotovosti kauci ve výši jednoho celkového nájemného.

Preferujeme dlouhodobý pronájem, a bez přítomnosti psů. Parkování možné před domem na ulici. Škola, zdrav. zařízení, MHD, OC Anděl – Nový Smíchov dobře dostupné (5 minut).

K nastěhování až po kolaudaci cca od 1. 7. 2011.

Prohlídky a uzavření smluv jen s budoucím nájemcem, bez Realitních kanceláří, prosím, sjednat s majitelem na tel.: 721 269 379 ( „O2“ ) .

Property Characteristics

Listing ID140078
LayoutSmall studio
Floor4
Building typeBrick
Floor space50
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.