Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 2600 m² without real estateHřbitovní, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský Region

Hřbitovní, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 8,000,000


Dovoluji si Vám nabídnout komerční areál k prodeji o celkové ploše 2.600 m2 ve Valašském Meziříčí HŘBITOVNÍ ul. Objekt se nachází na hlavní příjezdové komunikaci z Hranic na Moravě do Val. Meziříčí, v komerční zóně města, sousedící s nákupním centrem TESCO a AVEX -baumarkt.

Jedná se o 2 budovy s asfaltovou plochou 1 000m2. V jedné z větších budov jsou přízemní prostory s kanceláři o celkové ploše 80m2. V horním patře je nadstandardní bytová jednotka 5+kk o rozloze 80m2 s krásnou terasou.

Předností druhé budovy je vybavená autodílna, kanceláře, sociální zařízení o celkové rozloze 80m2. V druhém patře jsou další kancelářské prostory s balkónem, taktéž 80m2.

Celý objekt je oplocen. Uvnitř areálu jsou 2 mycí boxy, pergola se zahradou. Obě budovy jsou zateplené. Veškeré IS, elektrika, plyn, voda, kanalizace. Výborné komerční využití v centru města s příjemným bydlení.

Property Characteristics

Listing ID138628
LayoutOther
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha2,600
Fully furnishedPartly
Building typePrefab concrete

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.