Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 34 m² bez realitkyRadimova, Prague - Břevnov

Radimova, Prague - BřevnovPartially equipped
Monthly rentCZK 5,000


Pronajímám pokoj v byt 2+ 1, Praha. Břevnov. Tento pokoj bude uvolněn v období červen- září. Výborné pro studenty na brigádách nebo krátkodobé prac. úvazky. Byt částečně zařízený, malý kuchyň. kout, wc, koupelna. Příjemný spolubydlící, výborná kolalita, v blízkosti Břevnovský klášter, Petřín, za 15 min pěšky na Malou Stranu. Výborné i pro cizince. Dostupnost 5 min na tram 22, 25.Zastávka Mariánka, Malovanka. Směr Bílá Hora, Vypich. Internet v bytě zapojen. Cena pokoje za všechno 5000 Kč.

I rent room in flat 2 +1, Praha. Brevnov. This room will be released during June-September. Great for students and jobs for short-term work. contracts. Partly furnished apartment, a small kitchen. bath, toilet, bathroom. Pleasant roommate, excellent place. Close Brevnov Monastery, Petrin Hill, a 15-minute walk to the Lesser Town. Excellent for a stranger. Availability 5 min to tram 22, 25.Zastávka Mariánek or coloring. The direction of White Mountain, Vypich. Internet in the apartment connected. Price per room 5000 CZK everything.

Property Characteristics

Listing ID136708
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space34
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.