Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 58 m² bez realitkyHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský Region

Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Přízemní vybavený prosvětlený byt 1+kk(38m2) s vlastní oplocenou zahrádkou(20m2) v nové části Medlánek. Moderně zařízený. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - sklokeramická deska, trouba a samostatná lednice. V koupelně vana, pračka, WC, skříňka se zrcadlem. V pokoji pohodlný rozkládací gauč, konferenční stolek, šatní skříň, žaluzie. Podlahy - plovoucí a dlažba. Možnost připojení k internetu a kabelová TV (UPC). Na zahrádce trávník. K dispozici sklep na stejném patře. Možnost přenechání barového stolku, 2 židlí a satelitu. Volný do jednoho týdne.

Ground floor sunny furnished studio flat (38m2) with own garden (20m2) in new part of Medlanky. Fashionably furnished. Kitchenette with built-in appliances - ceramic hob and oven; fridge/freezer. In the bathroom bath, WC, washing-machine, mirror cabinet. In the room sofa-bed, coffee table, wardrobe, blinds. Floors - floating floor, flagging. Internet access and cable TV. Cellar on the same floor. Possibility of abandonment for user of bar table, 2 chairs and satellite dish. Available within one week.

Property Characteristics

Listing ID135958
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space58
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.