Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 4+kk • 150 m² without real estateHuntířov - Stará Oleška, Ústecký Region

Huntířov - Stará Oleška, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,100,000


Rekreační objekt - chalupa na polosamotě (15 domů) mezi lesy v Českosaském Švýcarsku, ve vzdálenosti 2 km rekreační oblast se 2 rybníky.

Plocha pozemků v osobním vlastnictví 2082m2, z toho zastavěná plocha cca. 150m2. Chalupa je v přízemí částečně zděná, částečně hrázděná, první patro hrázděné. V přízemí je obytná místnost s kuchyní 6x5,5 metru, koupelna+WC a chodba, bývalá stáj je upravena na velkou dílnu, vedle domu je přistavena garáž. V prvním patře je obytná místnost 6,5x6 metrů, chodba, 2 menší ložnice a částečně krytá veranda. V podkroví půda 7x14 metrů - možnost vestavby dalších místností. V chalupě je voda z vlastní studně, elektřina 230V/400V, ústřední topení na pevná paliva a malý bojler. Vedle chalupy je kamenný klenbový sklípek 18m2. Na pozemku 2 studny, stavební buňka a 2 kůlny na dřevo. Možnost tel. přípojky.

Property Characteristics

Listing ID135247
Layout4+kk
OwnershipPersonal
Užitná plocha150
Fully furnishedPartly
Building typeOther

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.