Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 128 m² bez realitkyMírové náměstí, Stochov - Stochov, Středočeský Region

Mírové náměstí, Stochov - Stochov, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 760,000


Nabízím půdní mezonetový byt 4+1, 128 m2, ve .3 patře bez výtahu. Jedná se o přenechání nájemní smlouvy.

Přízemí bytu je kuchyň, jídelna, obývák a pracovna, koupelna s velkou vestavěnou skříní a místem na pračku + sprchový kout, samostatné WC. Ve vstupní chodbičce je také vestavěná šatní skříň. Kuchyň je velká, prostorná, vybavena vestavěnou sklokeramickou destou a troubou Fagor, digestoří Best, lednicí Zanusi a volně stojící mikrovlnkou Samsung. Patro bytu nabízí 2 pokoje, koupelnu s rohovou vanou a samostatné WC. V ložnici je prostorná vestavěná šatní skříň, kam se vejdou i lyže, schůdky a další rozměrnější věci. Náklady na bydlení pro tři osoby celkem 6000,-Kč vč.energie. Byt má předplacený nájmem do roku 2016 hradí se jen spotřeba a energie. Financování bytu je možné zástavou jinou nemovitostí, spotřebitelský úvěrem, hotovostí. Byt je volný!

Město Stochov má veškerou obč. vybavenost, škola, mateřská škola, speciální škola pro hend., zdravotnická zařízení, pošta, kompletní síť obchodů a služeb, sportoviště, sportovní a relaxační hala. Dobrá dostupnost bus., vlakem a MHD – Kladno, Praha autem 15 min, bus.30 min, 2 km je nájezd na dálnici.

Property Characteristics

Listing ID135025
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space128
Fully furnishedPartly
OwnershipMunicipal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.