Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 165 m² without real estateŠeříková, Chýně - Chýně, Středočeský Region

Šeříková, Chýně - Chýně, Středočeský Region
PriceCZK 6,650,000


Majitelé prodají rodinný dům o dispozici 5+1 ,stojící na rohovém pozemku o výměře 775m2. Zastavěná plocha 110m2,užitná plocha 165m2. V přízemí se nachází obývací pokoj 35m2, vybavená kuchyň 20m2,pracovna 12m2,koupelna se spr.koutem a wc,technická místnost a předsíň. Atypické otevřené schodiště do

druhého patra .Zde je velká ložnice 23m2,dva pokoje o rozměrech 15 a 17m2,šatnu a prostornou koupelnu s rohovou vanou,wc a bidetem. Dům není podsklepen,vytápění plynovým kondenzačním kotlem Junkers. Podlahy plovoucí a dlažby v kuchyni,koupelnách,na schodišti a v předsíni. V prvním patře jsou atypická francouzská okna (oboustranný dekor třešeň). Z obývacího pokoje je přímý vstup na velkou terasu a zahradu se zapuštěným bazénem, s pískovou filtrací a solárním panelem. V blízkosti domu autobusová zastávka. Měsíční náklady cca 4500,-. Pěkné a klidnén bydlení s výbornou dostupností do Prahy.Volné ihned.Cena k jednání.Realitní kanceláře prosím určitě nevolat!!!

Property Characteristics

Listing ID134426
Layout5+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha165
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.