Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 2+kk • 48 m² bez realitkyPašinovice, Komařice - Pašinovice, Jihočeský Region

Pašinovice, Komařice - Pašinovice, Jihočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 790,000


Rodinný dům na krásném místě na kraji vsi, celý den prosluněný s okny na východ a západ, klidné místo, zahrada poskytuje maximální soukromí, nejbližší soused je 50 m. Celková plocha objektu i se zahradou je 966 m2, plocha obytné části je 48m2, 1 obytná místnost, 1 místnost kuchyňka spojená s jídelním koutem a provizorní koupelnou (nutno dokoupit bojler a sprchu). V podkroví je prostor pro další 2 místnosti a koupelnu. Studená užitková voda ze studně, pitnou vodu vyrábí filtr (nový, v ceně). Vytápění lokální na dřevo. Elektřina 220V + 380V, pevná linka a internet. Ekologické WC (nové, v ceně) je v hospodářské budově mimo obytnou část, vlastní žumpa. K domku přísluší půda a sklep, hospodářská budova a velká stodola, krytý dvorek, předzahrádka a zahrada s ovocnými stromy. Z místa je dojezd 20 min autem do centra ČB, v okolí je možnost koupání, příroda, lesy, cca 200m od domu je řeka Stropnice (dům je mimo ohrožení vodou). V místě je autobusová zastávka, občanská vybavenost je v 1 km vzdálené obci Komařice. Dům lze ihned obývat, časem pro komfortnější bydlení nutné stavební úpravy.

This house is on a nice place on, windows are situated on east and west, there is a lot of sun. It is a calm place. Area of the garden and house together is 966 m2, area of a house is 48m2, 1 living room, 1 room, where is kitchen, dining room and a bathroom together. There is place for another 2 rooms and another bathroom. There is only cold water now. Ecology WC outside of the main house.

Property Characteristics

Listing ID134138
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space48
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.