Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 40 m² without real estatePastelová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký Region

Reserved
Pastelová, Liberec - Rochlice u Liberce, Liberecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 5,200

+ Service chargesCZK 3,200


Pronájem krásného zařízeného bytu nedaleko centra Liberce. Byt teplý, slunný s okny na východ. Výhled do zeleně. K dispozici prostorná vestavěná skříň s vyvýšeným dvojlůžkem (lamelové rošty + matrace), televize, konferenční stolek, velké úložné prostory, kuchyň vybavená vestavěnými spotřebiči (sporák se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, lednice s mrazákem, páková baterie). Plovoucí podlaha v pokoji, dlažba v kuchyni, předsíni a koupelně. Možnost internetu a kabelové tv. Polohovatelná plastová okna se žaluziemi. Byt je zateplený. Zděná koupelna s vanou, dvěma pákovými bateriemi, topným žebříkem, 2 skříňkami. Dům z roku ca. 2002. Zařízení bytu bylo děláno truhlářem na míru. MHD - 2 min. chůze, pošta a supermarket vedle domu (další dva supermarkety poblíž). V dosahu bazén, sauna, fitness, 2 stánky pekařství, 2 čerpací stanice. Bezproblémové parkování před domem.

Celková cena včetně služeb je 8400,-Kč/měsíc pro 1 osobu, pro dvě osoby 8900,-Kč/měsíc, vratná kauce 10000,- Kč, délka pronájmu neomezená.

Pro nekuřáky a nájemníky bez zvířat.

Volný od 1. 12. 2016

Tel.: 733436577.

Mail: hpavla@post.cz

Nepronajímám přes RK. Realitní makléři, nevolejte!

Property Characteristics

Listing ID134099
Layout1 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha40
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.