Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 55 m² bez realitkyKřídlovická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Křídlovická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 1,790,000

+ Poplatky za službyCZK 1,929


Nabízím k prodeji slunný byt 2+1 s balkonem, který se nachází v 1.patře 5-patrového cihlového domu bez výtahu. Jedná se o družstevní byt na ulici Křídlovická (na Starém Brně) s možností okamžitého a bezplatného převodu do OV. Celková plocha bytu je 55,7 m2, z toho jednotlivé místnosti: pokoje- 21,10 + 13,20m2, kuchyň- 8,10m2, předsíň- 5,40m2, koupelna- 2,00m2, WC- 0,90m2, sklep – 3,2m2. Byt je ve standardu, bez úprav. Podlahy - v pokojích velmi zachovalé, nepoškozené parkety , v ostatních místnostech PVC. Byt nemá balkon, má však v předsíni komoru-šatnu o velikosti 1,30 m2. Společný velký balkon je na mezipatře.

Dům je již zateplen a má nová plastová okna. Topení je ústřední s TR hlavicemi a měřiči tepla. Samozřejmostí jsou vodoměry. Orientace: kuchyně a menší pokoj do dvorního traktu na východ, obývací pokoj do ulice na západ. Byt je světlý, po celý den s dostatkem příjemného slunce. Měsíční náklady: 4.506,- Kč (z toho samotné nájemné 2.577,-Kč se bude od příštího měsíce snižovat) + inkaso. Parkování možné před domem. Velmi dobrá občanská vybavenost - v blízkosti školka, základní škola, nákupní i lékařské středisko, nemocnice a vynikající dostupnost do centra města (přibližně 7 min. pěšky). Velmi atraktivní poloha blízko centra města, BVV, klidná lokalita a příznivá cena. Volný ihned.

Property Characteristics

Listing ID133938
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space55
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.