Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 49 m² without real estateZákostelní, Prague - Vysočany

Zákostelní, Prague - VysočanyPartially equipped
PriceCZK 2,100,000


Prodám družstevní byt 1+1, 49 m2 + balkon cca 1,5m2 do udržovaného vnitrobloku v Praze 9 Vysočany,ulice Zákostelní, u metra Českomoravská v cihlovém domě. V domě přípojka k internetu a kabelové TV UPC.

Byt je udržovaný, v OK stavu, v 1. patře, má nové stoupačky a částečně nová plastová okna. Byt je slunný a tichý s výhledem do zeleně. V bytě WC, koupelna,spíž,předsíň, kombinovaný kotel , k bytu patří pěkný sklep cca 2m2.Převod do osobního vlastnictví není možný. V okolí veškerá občanká vybavenost, stanice MHD a metra.

Cena 2 200 000 ,-Kč , kuchyň je vybavena linkou na míru a spotřebiči ( elektrický sporák, lednice, myčka), většina nábytku v bytě zůstává. Při rychlém jednání dohoda možná. RK nevolat, jen vážní zájemci. Další podrobnosti na e-mailu (situační plánekbytu, příp. rozměry jednotlivých místností apod.), vážnému zájemci poskytnu prohídku bytu. Byt bude volný během vyřízení veškerých formalit,souvisejících s vyřízením prodeje bytu.

Property Characteristics

Listing ID133715
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha49
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.