Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 51 m² bez realitkyVodárenská, Prague - Podolí

Vodárenská, Prague - PodolíEquipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Pronajmu byt 1+1, 51m2, Praha 4 - Podolí, ulice Vodárenská, 4. patro v cihlovém domě s výtahem, byt je po rekonstrukci, zařízený: kuchyňská linka s plynovou deskou a troubou, mikrovlnka, pračka se sušičkou, lednice s mrazákem, kompletní nábytek, v koupelně vana, WC zvlášť, na podlahách parkety, dlažba, topení WAW, bojler, parkování před domem, občanská vybavenost, MHD v místě, vhodné pro pár, cizinci dohodou, volný ihned

I would like to offer flat to rent 1+1, 51m2, Prague 4 - Podolí, Vodárenská street, 4th floor with elevator, flat is after reconstrution, fully eqiupped: kitchen with gas cooker and oven, microwave, washer and dryer, fridge/freezer, complete furniture, bath tube in bathroom, separate toilet, wooden floor, WAW heating, parking in front of house, all shops, post office, bank near, Public transport 200m, suitable for couple, Available Immediately!

Property Characteristics

Listing ID132891
Layout1 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space51
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.