Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 36 m² without real estateLitoměřická, Prague - Prosek

Litoměřická, Prague - ProsekEquipped
Monthly rentCZK 10,900

+ Service chargesCZK 2,000


Nabízím k pronájmu nový atypický byt o rozloze 36 m² s terasou o ploše 18 m² v luxusním projektu Villa Park Střížkov (kolaudace 10/2007) v klidné části Prazy 9 (Litoměřická 834/19 D), stanice metra STŘÍŽKOV nebo PROSEK jsou v dosahu 5 min. Byt je situován na JV a nachází ve čtvrtém patře (s výtahem) s výhledem na Prahu a blízký park. Po loňské rekonstrukci byt maximálně využívá svoji plochu, jak ostrůvkovou kuchyní s barem, tak posuvnými dveřmi, dále zakázkově vyrobenou šatnou, až po částečné přepažení obytné, jídelní části od klidové zóny určené k odpočinku a spánku, nechybí ani UPC a pevná linka a plovoucí podlahy. Po domluvě je možné ponechat kompletně zařízený, včetně pračky, postele, pracovního stolu, zahradního nábytku a kompletní kuchyní (nerez lednice, vestavěná trouba, myčka, designová kulatá sklokeramická varná deska, prosklená digestoř, kuchyňská baterie). K bytu nepřísluší parkovací stání, ani sklepní prostory, což nesnižuje komfort tohoto atypického bydlení, vzhledem k velké šatně, promyšlenými úložným prostorům a možností pakování před domem. (V případě zájmu o garážové stání je možné si jej pronajmout zvlášť).

Byt je vhodný pro milovníky přírody, pro sportovce, zejména pro psy , kterým nabízí vyžití, jak na nedalekém psím hřišti, tak v chráněné oblasti Proseckých skal, které volně přecházejí do lesoparku, kterým se můžete projít, jak do Vysočan až k Rokytce, vyhlášené bobé dráze, nebo k Vltavě do Holešovic, ideální na kolo, in-line, nebo běh. Domácí mazlíčky, oproti jiným novostavbách pro nás NEJSOU překážkou.

Byt je po domluvě volný IHNED. Prohlídka bytu je možná kdykoliv.

Property Characteristics

Listing ID132796
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
Užitná plocha36
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.