Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 48 m² bez realitkyPod Lesem, Plzeň - Doubravka, Plzeňský Region

Pod Lesem, Plzeň - Doubravka, Plzeňský RegionEquipped
Monthly rentCZK 5,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


NYNÍ SLEVA!!!

Nabízím pronájem prostorného bytu 1+1 s lodžií o velikosti 48m2 v prvním patře cihlového domu, který se nachází ve velmi klidné lokalitě v Plzni na Doubravce. V blízkosti je MHD, veškerá občanská vybavenost, zeleň, nedaleko je OC Plzeň a výpadovka na Prahu.

Byt má balkon do klidného vnitrobloku, dále je k dispozici sklep. Dům byl v minulém roce zateplen, byly instalovány moderní vchodové dveře a plastová okna.

V bytě je prostorná předsíň s vestavěnými skříněmi, dále kuchyň (včetně lednice a mikrovlnné trouby) a velký pokoj s balkonem. Koupelna je na byt této velikosti velmi prostorná. K dispozici je další malá místnost služící jako šatna/komora. Byt je téměř plně vybaven, na podlaze jsou koberce, v kuchyni kvalitní linoleum imitující dřevo, v koupelně a na WC dlažba.

Zálohy na teplou a studenou vodu a topení činí 2.500,-. Nájem 5.500,-. Odběr elektřiny a plynu (pouze na vaření) bude převeden na nájemníka. Při rychlém jednání sleva možná.

Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

Byt je k dispozici od 1.7.2013., prohlídka možná ihned.

Property Characteristics

Listing ID132477
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space48
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.